fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

25dec, 21sep en 14dec

Almeerse Weelde 

 
Almeerse Weelde (www.almeerseweelde.nl) is een initiatief van Almeerse boeren en burgers die gepassioneerd en ambachtelijk bezig zijn met grondstoffen uit hun eigen omgeving.
Almere heeft veel moois en heerlijks te bieden; dat laten we graag zien, proeven en voelen. Zo zijn er stadsboeren, jammakers, bierbrouwers, wijnmakers, houtbewerkers, koekenbakkers, kruidenkenners, notenrapers, kunstenaars, wolspinners en andere ambachtslieden.
 
Wij zijn met elkaar verbonden door onze liefde voor de Almeerse natuur, de (stads)landbouw en de mooie en lekkere producten die daaruit voortkomen. Wij delen dit graag met andere inwoners van Almere.
Logo Almeerse Weelde de groene haven Almere haven

Naast beleving en bewustwording vinden wij het versterken van de Almeerse economie ook belangrijk. Hier werken we aan door elkaars producten te verkopen, workshops aan te bieden, catering te verzorgen, kerstpakketten en relatiegeschenken samen te stellen.

 

Je kunt samen met de mensen van Almeerse Weelde mee op avontuur gaan om te oogsten, producten te maken, op markten en evenementen Almeerse Weelde te vertegenwoordigen, mee te werken aan educatieve programma’s enzovoort. Op deze manier vergroot je je kennis en maak je onderdeel uit van een uniek en levendig netwerk.

 

Je vindt ons op de wekelijkse biologische boerenmarkt op De Stadsboerderij op de Kemphaan. Hier staan verschillende deelnemers van Almeerse Weelde met een kraam.
Ze zijn herkenbaar aan ons logo. Hier is ook een infopunt van Almeerse Weelde op de kraam van “036 Natuurlijk”.

 

Daarnaast zijn onze producten te koop op verschillende plaatsen in Almere.

• De Odin Boerderijwinkel (Oosterwold)
• Ekoplaza (Stadcentrum)
• VVV Almere (Stadcentrum)
• Regelrecht van de Boer (Buitenvaart)
• Weet Hoe Je Leeft (Buitenvaart)
• Broodletter (Almere Buiten)
 

 

Sfeer bloemen plukken Almeerse Weelde de groene haven Almere haven
Sfeer boom plukken Almeerse Weelde de groene haven Almere haven 1
Sfeer koken Almeerse Weelde de groene haven Almere haven