BroodLetter is een buurtbakker die desembroden maakt van regionaal, biologisch graan en van Nederlands graan. De bakkerij is een klein familiebedrijf, waar je direct in contact komt met de bakkers. Waar je kunt zien hoe de broden worden gemaakt en gebakken.
Wij werken met puur meel en bloem zonder overbodige en belastende toevoegingen zoals gluten, glutenversterkers en conserveringsmiddelen. Voordat wij onze broden gaan bakken op de stenen vloer, laten wij ze 24 tot 48 uur rijzen op een lage temperatuur. Daardoor krijgen de broden meer smaak en zijn ze beter verteerbaar. In onze bakkerij maken wij onze broden, taartjes en koekjes huis- en handgemaakt.
BroodLetter staat samen met Zonnespelt op het event De Groene Haven. Hier willen wij graag iedereen laten zien en proeven hoe mooi en lekker brood van Flevolands graan is.
In de winkel van BroodLetter zijn de producten van Zonnespelt ook te koop. Op donderdag, vrijdag en zaterdag worden alle desembroden vers gebakken.
Je bent van harte welkom om te komen proeven en kopen in de winkel.
Je bent van harte welkom op de Makassarweg 75 in Almere-Buiten.