fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

25dec, 21sep en 14dec

Je vindt De Ambachtelijke Korf op een prachtige locatie in een buitengebied van Almere Hout, Oosterwold.

 

Bezoek de knusse winkel waar je terecht kunt voor ambachtelijke handgemaakte producten uit eigen atelier en tuin. Bijvoorbeeld; keramiek, papier, thee, en zelfgemaakte aquarelverf van planten uit eigen verftuin.

 

Wist je dat we in ons atelier regelmatig workshops en cursussen aanbieden? In de lente en de zomer maken we gebruik van de verf- en kruidentuin. Daar maken we o.a. eco-prints, verf, inkt en kruiden voor de thee die we in de winkel verkopen.

 

Tijdens de winter werken we zoveel mogelijk binnen en genieten van de warmte van de keramiekoven. De groepen zijn klein zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen. Als je de deur uitstapt, kun je zo het Kathedralenbos in lopen voor een heerlijke wandeling langs o.a. de “Groene Kathedraal”.

 

Wij van De Ambachtelijke Korf zijn erg blij dat er weer een event wordt georganiseerd. Het is altijd leuk om in onze eigen stad onder de mensen te komen.

 

Leuk om iedereen weer te zien en een praatje mee te maken. We passen onze producten aan per seizoen, dus we staan op iedere markt met andere spullen.

 

Hopelijk tot ziens in Almere Haven tijdens het event De Groene Haven!”

 

Jill is sinds 2007 geheel in de ban van klei en heeft deze ambacht samengevoegd met haar vakmanschap als goudsmid. Naast keramiek werkt ze graag met verschillende materialen. En deelt haar passie en kennis graag in haar creatieve workshops.

 

Klik hier voor andere deelnemers.

De Ambachtelijke Korf De groene haven Almere Haven
Ambachtelijke korf schaaltjes De groene haven Almere Haven