fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

De Groene en Lokale markt in Almere Haven 2024

Almere Haven verwelkomt opnieuw De Groene Haven, een bruisend en divers evenement dat de krachten bundelt van makers, producenten, boeren, ondernemers, burgers en bewoners uit de regio. Op de markt, gehouden op verschillende data waaronder 25 mei, 21 september en 14 december, kunnen bezoekers genieten van een scala aan biologische, duurzame en lokale producten.

Het evenement biedt een platform voor bedrijven die actief zijn op het gebied van Voeding, Re/Upcycle en Energie om hun producten en diensten te presenteren. Van warmtepompen tot zonnepanelen, de markt toont innovatieve oplossingen voor een duurzamere levensstijl.

Naast het proeven en ervaren van groene en smakelijke activiteiten, kunnen bezoekers deelnemen aan workshops en exposities die passen binnen het concept van De Groene Haven. Het evenement heeft ook tot doel bewustwording te creëren over het belang van groenere keuzes in ons dagelijks leven.

De Groene Haven staat synoniem voor verandering en vooruitgang op het gebied van duurzaamheid. Het event, dat gelijktijdig plaatsvindt met verschillende andere evenementen, belooft een dag vol inspiratie en ontmoetingen voor jong en oud.

Voor meer informatie over deelname of bezoek aan De Groene Haven, neem contact op met De Groene Haven. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit groene en levendige evenement in Almere Haven!