fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

Man met de Baard

 

Bij Man met de Baard staan wij voor goeie koffie en thee met karakter gemaakt door mensen met karakter. Man met de Baard is opgestart om mensen die moeite hebben om mee te draaien in de samenleving een kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is dan ook deze mensen door te laten stromen in het echte bedrijfsleven. of een stukje voldoening te geven. Dit is wat centraal staat in ons bedrijfsbeleid en onze manier van werken.

 

Op de branderij branden wij onze eigen koffie en zijn we constant bezig met ontwikkelen van nieuwe melanges en smaken. Door dat onze thee en koffie van over de hele wereld komt kunnen wij een breed aanbod aan unieke smaken aanbieden. Op de branderij verpakken wij alles zelf. Zo kunnen we er zeker van zijn dat het van de kwaliteit is die wij verwachten en na streven.

Wij zijn een bedrijf me een open deur beleid. Kom dus gerust een keer langs als je in de buurt bent voor een kop thee of koffie en een praatje.

Wat is jouw koffiesmaak? Houd je van rond, hoekig, notig, fruitig, sterk, subtiel of juist van vol? Koffie kent vele smaken en aan een pak koffie kun je lastig zien hoe de smaak is. 

Onze koffiebranderij in Lelystad is de plek om (met hulp van een koffie-expert) jouw koffievoorkeur te ontdekken en te verfijnen.

 

En wil je heerlijke koffie voor op kantoor? De koffie-experts van Man met de Baard komen graag bij jullie langs. Vanuit de basissmaken verfijnen we door vooral veel te proeven en op zoek te gaan naar de favoriet van jou en je collega’s.

Voor een rijkere koffie-ervaring volg je met collega’s, familie of vrienden een van onze leuke en leerzame workshops.

 

 

Klik hier voor andere deelnemers.

Man met de baard De Groene Haven Almere Haven
Man met de baard De Groene Haven Almere Haven