fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

25dec, 21sep en 14dec

Programma zat 16 sep

Ontdek DE GROENE HAVEN – dé markt voor biologische, duurzame en lokale producten!

WANNEER? Noteer het in je agenda: DE HERFST EDITIE op zaterdag 16 september van 10:00 tot 17:00.

WAAR? Op de Markt, dat gezellige plein bij Corossia, Almere Haven.

WAT? Hier is een glimp van wat je kunt verwachten: Heerlijk biologisch desembrood van een lokale bakker die lokale granen gebruikt, een foodtruck met verse broodjes en sappen, biologische extra vierge olijfolie en andere lekkernijen, kwekers van binnen- en buitenplanten, kruiden en bloemen, een ambachtelijk atelier en creatieve winkel met workshops, een bio-koffiebrander met een mobiele koffiekar, kinderkleding en tassen gemaakt van gerecyclede stoffen  en nog veel meer!


PROGRAMMA:


10:00 Start markt

11:00-11:30 Renée Brunt
is geschoold musicus in viool en zang. Opgeleid als klassiek musicus zoekt Renée nu de uitdaging ook andere paden binnen de muziek te betreden. Zo zingt ze met Mirthe de Jonge allerlei stijlen muziek, maakt ze lol met haar elektrische viool en oefent ze met het schrijven van eigen muziek. Vandaag zal Renée muziek van verschillende stijlen laten klinken. Van kleinkunst tot pop, van pop naar licht klassiek. 

12:00-12:30 Marjorana
Marjorana biedt een vrolijke live muziekervaring die je het gevoel geeft alsof je ontspant op een Braziliaans strand. Ze specialiseert zich in het creëren van live muzieksessies voor in de woonkamer, die perfect zijn voor liefhebbers van Samba, Bossa Nova en Latijns-Amerikaanse muziek.

13:00-13:30 Renee en Myrthe

13:30-15:30 Beeldend workshop Kleur in Cultuur.
Kleur in cultuur komt staan met de welbekende Kunstbus. Hier kan je van half 2 tot half 4 een beeldende workshop volgen met gerecyclede en/of natuurlijke materialen.
De workshop is geheel gratis!

14:00-14:30 Beechcraft Bonanza 
Hij is de rollende rocker van de ruige ragtime riedja riedja, de meesterlijke minstreel van de mieterse melodieën op miniatuur muziekinstrumenten, “the high strung, unsung ukulele underdog” van de Almeerse rockabilly, de veganistische verleider die nooit verveelt: Beechcraft Bonanza.

17:00 EINDE MARKT