fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

Vita Pura betekent letterlijk puur leven. Wij selecteren voor u de allerbeste producten om van te genieten en gezond te kunnen leven.
Ons specialisme is extra vergine olijfolie. De toepassingen en gezondheidsvoordelen van extra vergine olijfolie zijn ongekend.

 

Uit pure passie voor goede olijfolie selecteren en importeren wij zelf bij biologische (middel-)kleine olijfolieproducenten binnen Europa. Deze bedrijven gaan met respect om met de schitterende omgeving waar zij werkzaam zijn. Het zijn bedrijven waar wij vertrouwen in hebben.

 

Bij onze producenten worden voor de olijfgroei geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en is de inhoud van een fles of blik 100% puur natuurlijk.
Naast olijfolie verkopen wij biologische Italiaanse producten, zoals kruiden en pasta. Maar ook bijvoorbeeld biologische geproduceerde frisdranken.
Vita Pura levert aan particulieren, bedrijven, horeca en delicatessezaken.

 

vita pura De Groene Haven Almere Haven biologisch markt olijf olie

Op het event De Groene Haven zal de ‘olijfolie ambassadeur’, Sergio Contrucci, aanwezig zijn. Sergio heeft veel kennis van olijfolie en ervaring met het proeven van talloze soorten.
De kennis en vooral de liefde & passie voor het product, draagt hij graag over tijdens workshops, masterclasses en proeverijen.

 

De Groene Haven belooft een gezellige seizoensevent te worden waar u kennis kunt maken met onze producten en alle informatie kunt krijgen over extra vergine olijfolie.

 

Klik hier voor andere deelnemers.

locogalbasa vita pura De Groene Haven Almere Haven biologisch markt olijf olie
vita pura De Groene Haven Almere Haven biologisch markt olijf olie