fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

Programma zat 16 dec

WINTEREDITIE IN SAMENWERKING MET DE WINTER FAIR ALMERE HAVEN.
Ontdek DE GROENE HAVEN – dé markt voor biologische, duurzame en lokale producten!


WANNEER? Noteer het in je agenda: DE WINTER EDITIE op zaterdag 16 december van 10:00 tot 17:00 in Almere Haven. In combinatie met de WInter Fair ALmere Haven.


WAAR? Op de Brink en de Marktgracht, Almere Haven.


WAT? Hier is een glimp van wat je kunt verwachten: Heerlijk biologisch desembrood van een lokale bakker die lokale granen gebruikt, een foodtruck met verse broodjes en sappen, biologische extra vierge olijfolie en andere lekkernijen, kwekers van binnen- en buitenplanten, kruiden en bloemen, een ambachtelijk atelier en creatieve winkel met workshops, een bio-koffiebrander met een mobiele koffiekar, kinderkleding en tassen gemaakt van gerecyclede stoffen  en nog veel meer!


WINTER FAIR PROGRAMMA:


10:00 Start markt

Dee editie wordt samengevoegd met de Winter Fair Almere Haven. Naast de Groene Haven kramen zullen er kramen staan met kerst- en wintergerelateerde artikelen. 


Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.


Zwieren en zwaaien met gezellige muziek.
Er zijn attracties die verspreid staan door het centrum van haven. Denk  ondermeer aan kinderspellen en nog veel meer. Je zult je zeker vermaken!


Winter Fair met gezellige live muziek.
Verder zal er muziek klinken die verzorgd wordt door diverse live bands. Loop lekker langs de winter fair kramen, eet poffertjes, drink warme chocolademelk en geniet van de muziek terwijl de kinderen zich vermaken.
Zien wij jou ook verschijnen? Gezellig!.


De Winter Fair is er op zaterdag 16 december van 10:00 – 17:00 en op zondag 17 december van 11:00 – 17:00.
Kijk voor de laatste informatie en actueel programma op de website en socials van www.promenade-almerehaven.nl/winter-fair.