fbpx

Ontdek De Groene Haven Almere: Flevoland's biologische, duurzame en energiebewuste markt

Wie is Zaden en Zo……?
Mijn naam is Lara Artz-Greven, moeder van drie kinderen en ik ben getrouwd met Paco Greven.

 

Mijn liefde voor het tuinieren is mij al vroeg met de paplepel ingebracht. Al van jongs af aan was ik in de moestuin van mijn opa Henk te vinden waar ik hem met veel plezier mocht helpen met wieden, zaaien, onderhouden, oogsten en de kippetjes verzorgen. Daar is ook mijn passie voor het tuinieren en zelf groenten kweken ontstaan. Vooral aparte soorten groenten ook wel genoemd “vergeten groenten” of groenten met leuke kleurtjes.

 

Samen met manlief heb ik een moestuin. Hoe is mijn webwinkel eigenlijk ontstaan zult u zich afvragen.
Welnu, voorheen kocht ik altijd zakjes met zaden, waarbij ik mij steeds afvroeg waarom er altijd zoveel zaden in die zakjes waren. Ik moest er altijd veel weggeven en dus vroeg ik mij af wat ik daar aan kon doen want die zakjes waren ook nog eens vrij duur en je had eigenlijk maar een paar zaden per soort nodig.

 

Zo ben ik begonnen met zelf kleine hoeveelheden zaden hobbymatig te verpakken en te koop aan te bieden, vanaf 2011 zelfs als web winkeltje www.zaden-enzo.nl. Mijn assortiment is groter en diverser geworden en zal ook blijven groeien. Nu nog steeds vul en verpak ik de zaden zelf om de kosten zo laag mogelijk houden zodat ook de prijs per zakje zo laag mogelijk blijft. Tuinieren en moes-tuinieren moet een plezier voor iedereen zijn. Jong en oud! 

 

Altijd op zoek geweest naar dat ene speciale zaad voor je volkstuin of tuin? Dan ben je aan het goede adres en ook nog ‘ns voor een mooi prijsje. Van verschillende soorten pootaardappels tot koolrabi. Van egelhuizen tot insectenhotels, ook aan de beestjes is gedacht.

 

Blijf genieten lieve mensen.

 

Klik hier voor andere deelnemers.

 

Zaden en zo logo de groene haven Almere Haven
zaden en zo De groene haven Almere Haven